EPOXIDOVÁ PLASTELÍNA, UHU repair all powerkit, dvousložkový váleček 60g

Kód: 7933
195 Kč
Skladem

Velmi pevná dvousložková epoxidová plastelína s mimořádnou účinností a jednoduchým způsobem použití pro opravy, lepení, těsnění, modelování, montáž a plnění. UHU repair all powerkitt odolává vlhkosti, vodě, olejům, alkoholu, rozpouštědlům, ředěným kyselinám a louhům. Má vysokou tepelnou odolnost od ?30 °C do +100 °C. Lze používat na vlhké podklady a pod vodou. Po vytvrzení se dá obrábět a přetírat.

Rozsah použití:Vhodná pro kovy (např. oceli, litiny, hliníky), dřevo, laminát, keramika, porcelán, beton, kámen, mramor, na dlažbu, obklady a mnohé plasty. Vhodná pro opravy fitinků, potrubí, radiátorů, nádob na vodu, bazénů, závaží, toalet apod. Lepidlo je vhodné i pro aplikace pod vodou. Není vhodný pro lepení materiálů jako jsou PP, PE, PTFE a silikony.

Návod k použití:
Lepené části musí být čisté a odmaštěné. Odřízněte potřebné množství hmoty a odstraňte ochrannou fólii. Propracujte hmotu tak, aby měla stejnou barvu. Hmotu pevně vpracujte do opravovaného místa. U vlhkých materiálů a pod vodou hmotu zafixujte do úplného vytvrzení. Zpracovatelnost epoxidové plastelíny je 5 minut při pokojové teplotě. Funkční pevnost dosáhne po 10 minutách. Minimální pracovní teplota je 15 °C. Skladujte v suchu a chladu.

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: UHU lepidla
Aplikace na: beton, dřevo, kámen, keramika, kov, porcelán
Typ: Lepidla epoxidová
Značka: UHU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: